UKZ ka filluar përgatitjet për organizimin e Konferencës vjetore
30 Nëntor, 2021 MË SHUMË
UKZ pjesëmarrëse në tryezën e organizuar nga OSBE, “Praktika gjyqësore në rastet që përfshijnë viktima të ndjeshme”
30 Nëntor, 2021 MË SHUMË
Konkurs për ndarjen e bursave universitare për nivelin baçelor dhe master për vitin akademik 2020-2021
30 Nëntor, 2021 MË SHUMË
The Council of the Faculty of Education at University of Prishtina has approved the Package of Instruments for Quality Assurance
30 Nëntor, 2021 MË SHUMË