Urimi i rektorit Bajram Kosumi për Festën e Vitit të Ri 2021!
30 Dhjetor, 2020 MË SHUMË
SBASHK NË UKZ KA DHURUAR DHURATA PËR FËMIJË
30 Dhjetor, 2020 MË SHUMË
UKZ DHE UP NËNSHKRUAJNË MARREVESHJE MIRËKUPTIMI
30 Dhjetor, 2020 MË SHUMË