SBASHK NË UKZ KA DHURUAR DHURATA PËR FËMIJË

30 Dhjetor, 2020

Sindikata e Bashkuar e Arsimit në Universitetin ‘Kadri Zeka’ në Gjilan, në prag të festave të fund vitit, kanë dhuruar dhurata fëmijët e anëtarëve të SBASHK të UKZ-së.

Kryetari i SBASHK në UKZ, Refik Ibrahimi tha se kjo është një simbolik që në prag të festave të fund vitit të gëzohen fëmijët këto ditë festash.

Poashtu anëtarët e SBASHK, kanë paraqitur para fëmijëve edhe një  program të shkurtër muzikor, ku të gjithë së bashku u kënaqën me muzikë e vallëzim.

Kryesia e SBASHK falënderoi të gjithë për dhuratat dhe për aktivitetin muzikor, duke thënë se fëmijët sot janë mbushur me gëzim e kënaqësi dhe do ta mbajnë gjatë në kujtesë këtë ditë.