Dita e dytë të projektit “Zhvillimi i qendrave multidisiplinare të praktikave shëndetësore për student”
22 Janar, 2019 MË SHUMË
HERAS shpallë thirrjen e dytë për aplikime për grante të vogla
22 Janar, 2019 MË SHUMË
KËRKESA E KONFERENCËS SË REKTORËVE PËR VEPRIME URGJENTE DHE KONKRETE NDAJ ANËTARËVE TË KËSHILLIT SHTETËROR PËR CILËSI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS, DREJTUAR ORGANEVE KOMPETENTE PËR VENDIMMARRJE
22 Janar, 2019 MË SHUMË