Ftesë/ Organizohet punëtori në kuadër të projektit “SHPRESE”
25 Qershor, 2021 MË SHUMË
Punëtori e përbashkët e UKZ, MASHTI dhe Projektit HERAS +
25 Qershor, 2021 MË SHUMË
Rektori Kosumi pret në takim Klubin e IT në UKZ
25 Qershor, 2021 MË SHUMË
Njoftim nga Prof. Naim Mustafa
25 Qershor, 2021 MË SHUMË