Njoftim nga Prof. Naim Mustafa

25 Qershor, 2021

Njoftohen studentët e vitit të tretë nga programet e studimit “Menaxhment”, “Menaxhment dhe Informatikë” dhe “Marketing” se provimi nga lënda ” Vendosja në biznes” mbahet më datë 28.06.2021 me fillim në ora 14:00, e jo ashtu siç figuron orarin e shpallur te provimeve për shkak të një gabimi teknik dt. 28.07.2021.

Prof.Asoc.Dr. Naim Mustafa