Rezultatet Preliminare të provimit pranues, Afati i parë në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në nivelin Master për vitin akademik 2022/2023
5 Tetor, 2022 MË SHUMË
Njoftim/Parlamenti Studentor i UKZ-së organizon takim me studentët e rinj
5 Tetor, 2022 MË SHUMË
Njoftim për regjistrimin e lëndëve dhe regjistrimin e semestrit dimëror në nivelin bachelor dhe master
5 Tetor, 2022 MË SHUMË
Njoftim për studentët e pranuar në vitin akademik 2022/2023 në Universitetin Publik “Kadri Zeka” të cilët janë fotografuar për ID kartelë
5 Tetor, 2022 MË SHUMË