Njoftim për regjistrimin e lëndëve dhe regjistrimin e semestrit dimëror në nivelin bachelor dhe master

5 Tetor, 2022

Njoftohen studentët e niveleve të studimeve Bachelor dhe Master se afati për regjistrimin e lëndëve dhe regjistrimin e semestrit dimëror, për vitin akademik 2022/2023 do të jetë i hapur nga data 05.10.2022 deri më datë 16.10.2022 ora 23:59.

Suksese të gjithë studentëve!