Në UKZ ka filluar workshopi i ONU për Pedagogji Ligjore
25 Mars, 2019 MË SHUMË
OSBE në bashkëpunim me forumin e grave gjyqtare dhe prokurore dhe me UKZ- në organizon diskutimin “Gra të suksesshme në drejtësi dhe qeverisje”
25 Mars, 2019 MË SHUMË