Njoftim nga lëndët:Gjyqësi kushtetuese dhe e drejtë kushtetuese pozitive

3 Maj, 2018
Lajmrohen studentet e vitit te dytë dhe të katërtë,të Fakultetit Juridik te UKZ-Gjilan,se ditën e premte date 4.V.2018, do te mbahen ligjeratat në lëndët:Gjyqësi kushtetuese dhe e drejtë kushtetuese pozitive.
Ne lendën:Gjyqesi kushtetuese,ligjeratat mbahën nga ora 10,ndersa ne lenden:E drejte kushtetuese pozitive,ligjeratat mbahën në ora 12.
Profesori i departamentit kushtetues-administrativ:
Prof.Asoc.Dr.Fejzulla BERISHA