Paraqitja e provimit të diplomës, niveli bachelor – Afati i Janarit 2022/2023

16 Janar, 2023

Njoftohen studentët e Fakultetit të Edukimit, Ekonomik, Shkenca Kompjuterike dhe Shkenca Aplikative  të Universitetit Publik “Kadri Zeka” Gjilan, se është hapur afati për paraqitjen e provimit të diplomës për afatin e Janarit 2022/2023, nga data 16.01.2023 deri më 22.02.2023  ora 23:59.

 

Suksese!