Rektori i UKZ-së takoi kryetarin e Odës së Avokatëve të Kosovës në Gjilan
2 Prill, 2024 MË SHUMË
U mbajt takim i radhës në kuadër të projektit STAND
2 Prill, 2024 MË SHUMË
UKZ ka arritur memorandum mirëkuptimi me Parkun e Inovacionit dhe Trajnimit
28 Mars, 2024 MË SHUMË
Në UKZ është mbajtur sesion informues për aplikim në programin Young Innovators Program
28 Mars, 2024 MË SHUMË
UKZ dhe University of Justice nga Polonia nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi
27 Mars, 2024 MË SHUMË
Ministrja e MASHTI-t vizitoi Universitetin Publik “Kadri Zeka” në Gjilan
26 Mars, 2024 MË SHUMË
UKZ nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin Minho të Portugalisë
26 Mars, 2024 MË SHUMË
UKZ pjesë e vizitës studimore në Universitetin e Metropolias të Helsinkit, realizuar në kuadër të projektit SIAHDPC
22 Mars, 2024 MË SHUMË
Call for applications/Fulbright Specialist Program 2024
21 Mars, 2024 MË SHUMË
Në UKZ është mbajtur mbledhje komemorative për profesorin Shefik Haliti
19 Mars, 2024 MË SHUMË
Banka Evropiane për investime takon menaxhmentin e UKZ-së në kuadër të projektit për vlerësimin e nevojave infrastrukturore të universiteteve
18 Mars, 2024 MË SHUMË
Në UKZ mbahet sesion informues nga YCS
18 Mars, 2024 MË SHUMË