Në UKZ mbahet sesion informues nga YCS
18 Mars, 2024 MË SHUMË
Në Kolegjin Universum u zhvillua takimi i radhës i konzorciumit të projektit Erasmus+ WEBJOU
14 Mars, 2024 MË SHUMË
Studentët e FSHK-së në UKZ-së realizojnë me sukses projektin “Avanco Karrierën”
9 Mars, 2024 MË SHUMË
Rektori Dërmaku uron punëtoret e UKZ-së për Festën e 8 Marsit
8 Mars, 2024 MË SHUMË
Studentët e FSHK-së në UKZ kanë realizuar projekte praktike universitare për të përshpejtuar menaxhimin dhe koordinimin e punës në ekip dhe procesit mësimor
7 Mars, 2024 MË SHUMË
Nënshkruhet Marrëveshje Bashkëpunimi mes UKZ-së dhe Deutschzentrum Kosovo
7 Mars, 2024 MË SHUMË
Fakulteti Juridik i UKZ-së dhe Prokuroria Themelore në Gjilan shohin mundësitë̈ e bashkëpunimit për praktikën profesionale të studentëve
7 Mars, 2024 MË SHUMË
Zgjatet afati për regjistrimin e semestrit veror të vitit akademik 2023/2024
7 Mars, 2024 MË SHUMË
UKZ-shënoi 11-vjetorin e themelimit
6 Mars, 2024 MË SHUMË
Fakulteti Juridik i UKZ-së dhe GjTh e Gjilanit kanë shikuar mundësinë për bashkëpunim në realizimin e praktikës profesionale të studentëve
5 Mars, 2024 MË SHUMË
UKZ do të shënojë 11 vjetorin e themelimit!
5 Mars, 2024 MË SHUMË
Shoqata e Matematikanëve të Kosovës vizitoi UKZ-në
5 Mars, 2024 MË SHUMË