12 Tetor, 2023

Lënda: Programimi i orientuar ne objekte – Prof. Artan Dërmaku (Afati i Shtatorit 2023)
SHKARKO

12 Tetor, 2023

Lënda: Algoritmet dhe struktura e te dhenave – Prof. Artan Dërmaku (Afati i Shtatorit 2023)
SHKARKO

12 Tetor, 2023

Lënda: Programimi II – Prof. Artan Dërmaku (Afati i Shtatorit 2023)
SHKARKO

12 Tetor, 2023

Lënda: Programimi I – Prof. Artan Dërmaku (Afati i Shtatorit 2023)
SHKARKO

27 Janar, 2022

Lënda: Gjuhë Gjermane I , Prof. Lulzim Ramiqi; (Afati i Janarit 2022)
SHKARKO

27 Prill, 2021

Lënda: Anglishtja për shkencat kompjuterike I & II, Prof. Teuta Agaj Avdiu; (Afati i Prillit)
SHKARKO

1 Korrik, 2020

Lënda: Anglishtja për shkencat kompjuterike II, Prof. Teuta Agaj Avdiu; (Afati i Qershorit 2020)
SHKARKO

28 Janar, 2020

Lënda: Anglishtja për shkencat kompjuterike I, Prof. Teuta Agaj Avdiu; (Afati i Janarit 2020)
SHKARKO

28 Janar, 2020

Lënda: Anglishtja për shkencat kompjuterike II, Prof. Teuta Agaj Avdiu; (Afati i Janarit 2020)
SHKARKO

30 Shtator, 2019

Lënda: Senzorët e Interfejsët, Prof. Musa Ajeti; (Afati i Shtatorit 2019)
SHKARKO

25 Qershor, 2018

Lënda: Inxhinieri Softuerike, Prof. Ragmi Mustafa; (Afati i Qershorit)
SHKARKO

25 Qershor, 2018

Lënda: Programim I, Prof. Artan Dërmaku; (Afati i Qershorit)
SHKARKO