Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi mes Universitetit “Kadri Zeka” dhe OVL së UÇK dhe SHFD së UÇK
12 Shtator, 2014 MË SHUMË
Web Design Industry
3 Qershor, 2014 MË SHUMË
Foundation To Your Career
3 Qershor, 2014 MË SHUMË
University Ranking
29 Maj, 2014 MË SHUMË
The Science Of Art
28 Maj, 2014 MË SHUMË
Education Organization Theme
28 Maj, 2014 MË SHUMË
Ramush Haradinaj mbajti ligjeratë në Univeristetin “Kadri Zeka”
27 Maj, 2014 MË SHUMË
Summer Is Coming
27 Maj, 2014 MË SHUMË
Visiting Our Campus
27 Maj, 2014 MË SHUMË
KFOR-i pjesëmarrës i radhës në programin “Guest Speaker” ne Universitetin “Kadri Zeka”
22 Maj, 2014 MË SHUMË
Kryetari Haziri mbajti ligjëratë para studentëve të Universitetit “Kadri Zeka”
15 Maj, 2014 MË SHUMË
Pacolli qëndroi në Universitetin ‘Kadri Zeka” në Gjilan
8 Maj, 2014 MË SHUMË