Ofertë nga Kompania Amerikane MATRICS për studentët e Universitetit Publik “Kadri Zeka” në Gjilan

26 Janar, 2024

Kompania MATRICS organizon Program  Trajnimi dhe Mentorship për Punësim!

Programi i Trajnimit dhe Mentorimit është një udhëtim 5-mujor, i krijuar për të ofruar një kombinim unik të përvojave të të mësuarit në internet dhe në vend.

Ky Program është krijuar për të zhvilluar talentet më të mirë, duke synuar të përmirësojë karrierën e tyre dhe të shkëlqejnë në kompaninë tonë, duke i angazhuar ata në teknologji dhe rritje profesionale.

Çfarë ka për ju?

  • çasja në kurse të cilësisë së lartë në platformat online dhe studime nga instruktorë të njohur botërorë me ritmin tuaj.
  • Mentorim praktik dhe përvojë projekti në botën reale.
  • Paguani ndërsa mësoni!
  • Një shansë për t’u bashkuar me ekipin tonë të gjallë prej mbi 100 kolegësh në mbarë botën.

 

Kush duhet të aplikojë?

  • Nëse jeni midis 16 dhe 22 vjeç?
  • Të pasionuar pas teknologjisë, matematikës dhe shkencës?
  • Një nxënës i shpejtë që lulëzon në punën ekipore?

 

Çfarë të presësh?

  • Do të realizohen rreth 15 orë në javë.
  • Rritni aftësitë tuaja me një kombinim të trajnimeve në internet dhe në terren.
  • Një program që balancon mësimin me angazhimet e tjera të jetës.

 

Afati i fundit për të aplikuar: 3 shkurt 2024

Mos e humbisni këtë shans për t’u rritur, mësuar dhe për të nisur karrierën tuaj me ne.

Aplikoni tani në https://www.matrics.io/training dhe hidhni hapin tuaj të parë drejt një të ardhmeje emocionuese!

Ofertë nga Kompania Amerikane MATRICS për studentët e Universitetit