Njoftim për kandidatët të cilët do t’i nënshtrohen provimit pranues në Universitetin “Kadri Zeka”, për vitin akademik 2019/2020

17 Korrik, 2019

Njoftohen  aplikantët për pranimin si student të rinjë në Universitetin “Kadri Zeka”, për vitin akademik 2019/2020  se provimi pranues do të mbahet nesër më 18.07.2019 sipas orarit te paraparë si ne vijim:

  • Fakulteti i Edukimit dhe Fakulteti i Shkencave Kompjuterike prej orës 9:00
  • Fakulteti juridik dhe Fakulteti Ekonomik prej orës 11:00.

Aplikantët me vete duhet të kenë patjetër Fletë Konfirmimin të cilin e kanë marrë në rastin e dorëzimit të dokumenteve dhe një mjet identifikimi.

Klikoni këtu për të parë sallen/klasen ku do ta mbani provimin.

Ju dëshirojmë suksese në provim pranues!