Rezultatet e provimit pranues të studentëve për vitin akademik 2014/15 (Afati i Shtatorit)
25 Shtator, 2014 MË SHUMË
Njoftim
23 Shtator, 2014 MË SHUMË
Njoftim për kandidatët të cilët janë pranuar në afatin e qershorit në njësitë akademike të Universitetit “Kadri Zeka”
22 Shtator, 2014 MË SHUMË
Ftesë për sesion informativ për mundësi shkollimi në SHBA
20 Shtator, 2014 MË SHUMË
Njoftim
20 Shtator, 2014 MË SHUMË
Konkurs plotësues për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore – bachelor në vitin akademik 2014/2015
15 Shtator, 2014 MË SHUMË
Menaxhmenti i Universitet “Kadri Zeka” në Gjilan ka pritur në një takim drejtuesit e Universitetit “Haxhi Zeka” të Pejë
14 Shtator, 2014 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” po qëndron për një vizite pune profesoresha Dr. Welling Hall nga Great Lakes College Association
12 Shtator, 2014 MË SHUMË
Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi mes Universitetit “Kadri Zeka” dhe OVL së UÇK dhe SHFD së UÇK
12 Shtator, 2014 MË SHUMË
Web Design Industry
3 Qershor, 2014 MË SHUMË
Foundation To Your Career
3 Qershor, 2014 MË SHUMË
University Ranking
29 Maj, 2014 MË SHUMË