Vazhdohet Afati për paraqitjen e provimit të diplomës – Afati i Janarit 2019/2020

10 Mars, 2020

Njoftohen studentët e Fakultetit të Edukimit, Fakultetit Ekonomik dhe Fakultetit të Shkencave Kompjuterike të Universitetit Publik “Kadri Zeka” Gjilan, se është vazhduar afati i paraqitjes së provimit të diplomës për afatin e Janarit  2019/2020 deri te marten më 10.03.2020 ora 23:59.

Suksese!