Universiteti “Kadri Zeka” të premten do të shënoj 4 vjetorin e themelimit

9 Mars, 2017

Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan, më 10.03.2017, do të shënoj 4 vjetorin e themelimit.

Me këtë rast  Rektori Bajram Kosumi,  uron të gjithë studentët, mësimdhënësit dhe stafin administrativ.

Ai,  duke vlerësuar përkushtimin e të gjithëve  në rrugëtimin e konsolidimit të Universitetit,  Ju fton që të merrni pjesë në këtë organizim që shënohet në sallën A 34.

Urime dhe suksese!