Universiteti ”Kadri Zeka” feston trevjetorin e themelimit

8 Mars, 2016

Ky solemnitet do të mbahet më datë 08.03.2016, duke filluar në orën 12.00,  në mjediset e universitetit.

Të gjithë stafit akademik, administrativ, studentëve i urojmë këtë ditë.

URIME DHE SUKSESE!