Thirrje për Punime – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup

8 Prill, 2021

Universiteti Nënë Tereza në Shkup në partneritet me Universitetin e Sassari, Itali dhe Universitetin “St.Kliment Ohridski” Manastir, po organizon konferencën ndërkombëtare me temë: “Migrimi dhe zhvillimi: Duke parë përpara Post-Covid-19”.

Konferenca do të mbahet në ambientet e Universitetit Nënë Tereza në Shkup, Maqedoni në 10 qershor 2021. Pjesëmarrësit mund të zgjedhin midis pjesëmarrjes në konferencë personalisht dhe prezantimit virtual.

Të gjithë aplikantët e interesuar duhet të paraqesin një abstrakt të maksimum 300 fjalë, Arial 12-p, titull letre me të gjithë autorët, përkatësitë dhe detajet e kontaktit.

Ju lutemi dërgoni abstraktet tuaja dhe çdo pyetje në: [email protected].

Abstraktet duhet të shkruhen në Gjuhën Angleze, e cila është gjithashtu gjuha e punës në konferencës.

Bashkangjitur do të gjeni thirrjen për punime, në mënyrë që të keni dokumente më cilësore të paraqitura.

Për më shumë detaje, ju lutemi ndiqni lidhjen më poshtë:

https://www.migration.unt.edu.mk/

Migration 2021

Suksese.