Thirrje për Punime Shkencore për konferencën “E drejta Post-Pandemike për Qytetin” – Javët e Dizajnit të Tiranës 2021

8 Prill, 2021

Siç është traditë që nga viti 2012, Universiteti POLIS, në bashkëpunim me Platformën e Arkitekturës së Ardhme dhe partnerët, do të organizojnë Javët e Dizajnit të Tiranës gjatë 27 Shtatorit – 10 Tetor (https://tiranadesignweek.com).

Tema e këtij viti TDW është “Health and Wellbeing in the post-Pandemic City”, e shkaktuar nga një vit i vështirë që lamë pas dhe sfidat përpara nesh.

Si pjesë e TDW2021, ne po organizojmë konferencën ndërkombëtare “Post-Pandemic Right to the City” (https://tiranadesignweek.com/?page_id=64), duke organizuar prezantime kryesore shumë interesante, debate, panel me ekspertë të dalluar, 8 tematika seanca, dhe gjithashtu seanca ngritëse për ata që dëshirojnë të ndajnë idetë, projektet e tyre dhe prototipet e tyre inovative.

Ju ftojmë të merrni pjesë aktive në konferencë, duke aplikuar me Punimin tuaj, ose konceptin për seksione paraqitje, ose Punime Shkencore. Dorëzimi i punimeve nuk është i detyrueshëm për prezantimin e pjesëmarrësve. Për ata që dëshirojnë të paraqesin një punim, ne do të sigurojmë qasje për botime të vlerësuara nga kolegët në dy revistat e Universitetit POLIS: https://forumap.org dhe http://www.co-plan.org/en/tg-review/.

Data më e hershme për cilindo nga paraqitjet është 15 Prill, 2021.

Për datat e mëtejshme të dorëzimit, udhëzimet e dorëzimit dhe hapat e regjistrimit, ju lutemi vizitoni faqet e internetit të konferencës, veçanërisht:

  1. Dorëzimi dhe botimi: https://tiranadesignweek.com/?page_id=84
  2. Regjistrimi: https://tiranadesignweek.com/?page_id=105

Ju lutemi, qëndroni të informuar me ne për më shumë informacion mbi programin, datat, folësit kryesorë dhe ngjarje të tjera shumë interesante të TDW.

Suksese të gjithëve.