Thirrje për punë nga agjencia HEMELKA

11 Qershor, 2020

HEMELKA është një agjenci e specializuar në fushën e marketingut dhe komunikimit,
e vendosur në Francë, e cila po zhvillohet vazhdimisht. Agjensia është e drejtuar nga
një pasion : të zbulojë veçantinë e secilit prej klientëve tanë për t’i lejuar ata të krijojnë
marrëdhënie të forta dhe autentike me audiencën e tyre.
HEMELKA është në kërkim të atyre që dijnë të punojnë në dizajn grafik dhe zhvillimin e webit,
të cilët po ashtu do të jenë në gjendje nga personaliteti i tyre unik, krijimtaria e tyre dhe pamja
e tyre e freskët, të ofrojnë punë cilësore.

Ju inkurajojmë të dërgoni CV-në tuaj dhe një portofol para 28 qershorit 2020 në : [email protected]

Për më shumë informata shikoni ofetrën:Ofertë pune_Hemelka