Thirrje për programin e praktikës në FINCA

16 Shtator, 2022

FINCA ka hapur thirrjen për programin e praktikës me mundësi punësimi në Degë dhe Zyre Qendrore, detajet i gjeni në shpalljen e bashkangjitur.

Inkurajohen që të aplikojnë studentët e Fakulteti Ekonomik në mënyrë që të dërgojnë aplikimet e tyre deri me: 22.09.2022.