Thirrje për pjesëmarrje në shkollën verore 2019, Jalë, Shqipëri

18 Korrik, 2019

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë në Kosovë organizojnë Shkollën Verore 2019 me temë: “Edukimi dhe punësimi në shekullin e 21- të”! Ky aktivitet do të zhvillohet përgjatë datave 24 – 27 korrik 2019 në Jalë, Himarë, me pjesëmarrjen e 120 të rinjve, nga të dy vendet organizatore.

 

Shkarko