THIRRJE PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN SHKENCORE MBARËSHQIPTARE KUSHTUAR 130-VJETORIT TË MËSONJËTORES SË PARË SHQIPE

5 Shkurt, 2017

Universiteti  “Fan S. Noli” Korçë në  bashkëpunim  me Universitetin “Kadri Zeka” Gjilan, Universitetin e  Tiranës, Universitetin “Hasan Prishtina” Prishtinë, Universitetin e Shkupit, organizojnë  Konferencën Shkencore  Mbarëshqiptare, “130 vjet Mësonjëtorja e Parë Shqipe-vatër e arsimimit, emancipimit dhe ngritjes së vetëdijes kombëtare të shqiptarëve”.

Ky organizim do të mbahet më 6 Mars 2017, Salla e Konferencave “Teodor Laço”, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë, Universiteti “Fan S. Noli” Korçë.

Për më shumë klikoni në attachment

Konferenca shkencore per 130-vjetorin e Mesonjtores

Shkarko