Thirrje për mobilitet studentor në Universitetin Zug të Zvicrës

20 Shtator, 2023

Të dashur studentë,

Ju informojmë se bazuar në Marrëveshjen e Bashkëpunimit mes Universitetit Publik ‘Kadri Zeka” në Gjilan dhe PH Zug në Zvicër është hapur thirrja për mobilitet studentor në Universitetin e Zug-ut në Zvicër.

Për më shumë shikojeni thirrjen:Thirrja per Mobilitet PH Zug – 2023