Thirrje për aplikim në Programin Specialist Fulbright 2020

13 Shkurt, 2020

Jemi të lumtur që të ndajmë me ju informacionin në lidhje me thirrjen e hapur për aplikime në Programin Specialist Fulbright 2020.

Më shumë informacion në lidhje me programin, aplikacionin dhe udhëzimet në internet, ju lutemi klikoni këtu  https://xk.usembassy.gov/fulbright_specialist/