Thirrje nga ELFA për Simpoziumin e 9-të Ndërkombëtar të Studentëve për Ligjin dhe Çështjet Globale

23 Mars, 2021

ELFA ka hapur thirrjen për pjesëmarrjen në Simpoziumin e 9-të Ndërkombëtar të Studentëve për Ligjin dhe Çështjet Globale. Simpoziumi është planifikuar të mbahet për 7-8-9 maj 2021, derisa është  organizuar nga Shkolla e Drejtësisë e Universitetit Koç.

Të gjitha detajet dhe Thirrjen për Simpoziumin do t’i gjeni përmes lidhjes vijuese:https://lawsymposium.ku.edu.tr/