Thirrja për Konferencë Shkencore Ndërkombëtare e cila do te mbahet ne Ulqin – Mali i Zi

27 Shkurt, 2017

Në attachment gjeni thirrjen për Konferencën Shkencore Ndëkombëtare, “ROLI I ARSIMIT DHE SHKENCËS NË ZHVILLIMIN EKONOMIK TË VENDEVE TË RAJONIT”.

Konferenca e IX-të  Shkencore Ndërkombëtare mbahet më 31 Mars, 2017 në Ulqin, Republika e Malit të Zi.