Të hënën ditë pushimi për nder të Festës së Fitër Bajramit

22 Qershor, 2017

UNIVERSITETI “KADRI ZEKA” UNIVERSITY

Zija Shemsiu pn., 60000, Gjilan, Republika e Kosovës

uni-gjilan.net    tel: 0280390112

____________________________________________________________________________________________

 

 Të hënën ditë pushimi për nder të Festës së Fitër Bajramit

 

NJOFTIM

 

I nderuar staf  akademik dhe administrativ, të dashur studentë , ju njoftojmë se të hënën (26 QERSHOR 2017) është ditë pushimi,  për nder të Festës së Fitër Bajramit.

 

 

Urime!

 

 

Zyra për Informim