Rezultatet Preliminare të provimit pranues në Universitetin “Kadri Zeka” 2019/2020

22 Korrik, 2019

Rezultatet Preliminare të provimit pranues në Universitetin “Kadri Zeka”- Afati i parë pranues për vitin akademik 2019/2020

E drejta e ankesës së kandidatëve të pa pranuar është 48 orë nga publikimi i rezultateve në web-faqe.

Studentë të rinj, suksese në studime!

 

 

Rezultatet preliminare Fakulteti i Edukimit, Programi Fillor

Shkarko

Rezultatet preliminare Fakulteti i Edukimit, Programi Parafillor

Shkarko

Rezultatet preliminare Fakulteti Juridik

Shkarko

Rezultatet preliminare Fakulteti Ekonomik - Programi Banka, Financa dhe Kontabilitet

Shkarko

Rezultatet preliminare Fakulteti Ekonomik - Programi Menaxhment

Shkarko

Rezultatet preliminare Fakulteti i Shkencave kompjuterike

Shkarko