Rezultatet Preliminare të provimit pranues në Fakultetin Ekonomik në Universitetin “Kadri Zeka”- Afati i parë pranues për vitin akademik 2018/2019

23 Korrik, 2018

Fakulteti Ekonomik në Universitetin “Kadri Zeka” publikon rezultatet preliminare të provimit pranues  për vitin akademik 2018/2019

Rezultatet Preliminare - Eknonomik, Banka, financa dhe kontabilitet

Shkarko

Rezultatet Preliminare - Eknonomik, Menaxhment

Shkarko

Rezultatet Preliminare - Ekonomik, Marketing

Shkarko