Rezultatet Preliminare të provimit pranues në afatin e dytë plotësues- Programi master “Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike” në Universitetin Publik “Kadri Zeka”

7 Nëntor, 2018

Afati per ankesa per kandidatet e pa pranuar eshte me date 7 dhe 8 nentor 2018 deri ne ora 15:00

Ankesat duhet te behen ne menyre elektronike duke klikuar këtu

Rezultatet Preliminare ne MASTER QSHLD Afati i dyte Plotesues

Shkarko