Rezultatet Përfundimtare të Provimit Pranues për Master “E-Qeverisja” mbajtur më 01.11.2017

16 Nëntor, 2017

Rezultatet Përfundimtare të Provimit Pranues për Master “E-Qeverisja”,  nga programi i përbashkët në mes të Fakultetit te Shkencave Kompjuterike, Ekonomik dhe  Juridik të Universitetit “Kadri Zeka” Gjilan.

Studentet e pranuar duhet te paraqiten per regjistrim dhe fotografim per ID-kartele te premten me date 17.11.2017 prej ores 09:00-12:00 dhe 13:00-15:00.

Studentet duhet ta bejene pagesen e semestrit te pare te cilen duhet ta dorezojne te zyrtari per master ne Universitetin “Kadri Zeka”. Fletepagesen mund ta shkarkoni Ketu

Per fotografim duhet te paraqiteni ne zyren e IT. Me vete duhet te keni leternjoftimin.

Kerkojme qe ti respektoni oraret!

Master E-Qeverisja - Shkencat Kompjuterike

Shkarko

Master E-Qeverisja - Ekonomik

Shkarko

Master E-Qeverisja - Juridik

Shkarko