Rezultatet Përfundimtare të provimit pranues, afati plotësues, niveli bachelor në Universitetin “Kadri Zeka” për vitin akademik 2020/2021

6 Nëntor, 2020

Rezultatet Përfundimtare të provimit pranues në niveli bachelor në Universitetin “Kadri Zeka”- Afati plotësues për vitin akademik 2020/2021

Studentë të rinj, suksese në studime!

Rezultatet Perfundimtare - Juridik-Afati plotesues 2020-2021

Shkarko

Rezultatet Perfundimtare-BFK-Afati plotesues 2020-2021

Shkarko

Rezultatet Perfundimtare-Menaxhment dhe Ndermarresi-Afati plotesues 2020-2021

Shkarko

Rezultatet Perfundimtare - FSHK-Afati plotesues 2020-2021

Shkarko

Rezultatet Perfundimtare - FSHA-Afati plotesues 2020-2021

Shkarko