Rezultatet Përfundimtare të provimit pranues, afati plotësues, niveli Master -QLSHD në Universitetin “Kadri Zeka” për vitin akademik 2020/2021

20 Nëntor, 2020

Rezultatet Përfundimtare të provimit pranues në nivelin Master, Programi: Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike në Universitetin “Kadri Zeka”- Afati plotësues për vitin akademik 2020/2021

Studentë të rinj, suksese në studime!

Rezultatet Perfundimtare - Afati i dytë -QLSHD-2020-2021

Shkarko