Punëtoria e tretë e EUTOPIA për Ballkanin Perëndimor

23 Mars, 2021

Të nderuar kolegë, studentë dhe partnerë të Ballkanit Perëndimor,

Jemi të lumtur t’ju njoftojmë se seminari tjetër i Ballkanit Perëndimor është shumë afër!

Punëtoria jonë e ardhshme e Ballkanit Perëndimor do të mbahet më 13-14 prill 2021, me temën e autonomisë dhe integritetit të Universitetit.

Në programin folësit dhe pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të kenë një bisedë të hapur në lidhje me çështjet, shqetësimet dhe komentet në lidhje me autonominë dhe integritetin e Universitetit.

Si herën e kaluar, seminari i Ballkanit Perëndimor do të jetë pjesë e javës së EUTOPIA, një festë pesë-ditore e aleancës EUTOPIA, anëtarëve të saj dhe punës së saj në komunitetet EUTOPIA!

Ne ju inkurajojmë që të merrni pjesë në aktivitete të ndryshme gjatë gjithë javës, pasi java EUTOPIA ofron një mori mundësish të mrekullueshme për krijimin e rrjeteve dhe lidhjeve me partnerë, studentë dhe palë të ndryshme të interesit.

Ju do të merrni linkun e regjistrimit për seminarin dhe programin e javës EUTOPIA sapo ato të bëhen të disponueshme për publikun.

EUTOPIA_WB_programme