Parlamenti Studentor mban ushtrime vullnetare për aplikuesit e rinj (maturantët)

11 Korrik, 2018

Parlamenti  Studentor i Universitetit “Kadri  Zeka” në Gjilan, ka mbajtur sot ushtrime  vullnetare me studentët aplikantë (maturantët) në Fakultetin e Edukimit dhe Fakultetin Juridik të Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan.

Në këtë organizim  pjesëmarrja e aplikuesëve të rijnë kaq mjaft e madhe.

Për këtë Kryetari i Parlamentit Studentor të Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, Adrian Bajrami ka thënë se ishte kënaqësi  të jesh  pranë atyre që kanë shpreh dëshirë të jenë pjesë e Universitetit tonë me një interesim kaq të madhe.

Ai ka bërë të ditur se nesër, 19.07.2018 do të  vazhdojnë me ushtrimet në Fakultetin Ekonomik dhe Shkenca Kompjuterike.

*Fakultetin Ekonomik , ora 12:00 salla A01

*Fakulteti Shkencave Kompjuterike, ora 12:00 salla A02

PS i UKZ-së do të jetë gjithmonë në mbështetjen tuaj!