Profesori Stanley Mc Gahey nga SHBA do të ligjëroj në UKZ

14 Shkurt, 2018

Si rezultat i punës së bashkëpunimit ndërkombëtar dhe sukseseve të Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan, të premten, më 16.02.1018, do të vijë për të ligjëruar Profesor Stanley  Mc Gahey nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Profesor McGahey do të qëndrojë në UKZ një semestër, ku për  studentët e studimeve MA të programit “Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike”, do të ligjërojë lëndën “Ndikimi i trashëgimisë kulturore të Kosovës në zhvillimin e turizmit ndërkombëtar”.

E gjithë kjo është  falë bashkëpunimit që Universiteti  “Kadri Zeka” në Gjilan ka me Ambasadën Amerikane në Kosovë dhe programet e saj, respektivisht programin Fulbright.

Më poshtë keni intervistën e profesorit Stanley Mc Gahey, rreth përshtypjeve të tij për Kosovën.

 

Questionnaire – Stan’s answers

Questionnaire - Stan's answers

Shkarko

Shkarko