‘Përtej COVID-19, Dija TRIUMFON!’

21 Prill, 2020

Pjesë e kampanjës #DashniaNisTeShpija të nisur nga Parlamenti Studentor dhe Organizata Rinia Studentore, e Universitetit ‘’Kadri Zeka’’ në Gjilan, këshilli  studentor i fakultetit ekonomik në bashkëpunim me studentët  e të gjitha programeve të fakultetit ekonomik ka organizuar aktivitetin e radhës i cili ka për qëllim në sensibilizimin e qytetarëve për të u kujdesur rreth COVID – 19.

Këtë herë me moton ‘Përtej COVID-19, Dija TRIUMFON!’, nëpërmjet thënieve të ndryshme që ata kanë zgjedhur e që i përkasin lëmisë së ekonomisë,  ju bëjnë thirrje që të qëndroni në shtëpi, të kujdeseni për veten tuaj dhe shëndetin e familjarëve, duke uruar që kjo gjendje të kaloj sa më shpejtë dhe bashkërisht të i rikthemi normalititetit.

Mos u bëni prioriteti i covidit, kur për të jeni vetëm një opsion.