Përkujtohen atdhetarët Kadri Zeka dhe Jusuf e Bardhosh Gervalla

17 Janar, 2015

Një delegacion i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan me rastin e 33 vjetorit të vrasjes së atdhetarëve  të kombit, Kadri Zeka dhe vëllezërve Jusuf e Bardhosh Gërvalla, kanë bërë homazhe dhe kanë vendosur kurora lulesh tek varrezat e dëshmorëve. Ata me këtë rast kanë vlerësuar lartë veprën e heronjëve Kadri Zeka dhe Vëllezërve Gërvalla.

 

KZ_2