Për nderë të festës së 28 Nëntorit e hëna do të jetë ditë pushimi

26 Nëntor, 2021

Njoftohen stafi akademik, administrativ dhe studentët e Universitetit Publik ”Kadri Zeka”, në Gjilan se për nder të festës së 28 Nëntorit, do të jetë ditë pushimi të hënën, më 29. 11.2021.

 

Urime Festa Kombëtare, 28 Nëntori!