Paraqitja e provimit të diplomës, niveli bachelor – Afati i Shtatorit 2022/2023

5 Shtator, 2023

Njoftohen studentët e Fakultetit të Edukimit, Ekonomik, Shkenca Kompjuterike dhe Shkenca Aplikative  të Universitetit Publik “Kadri Zeka” Gjilan, se është hapur afati për paraqitjen e provimit të diplomës për afatin e Shtatorit 2022/2023, nga data 05.09.2023 deri më 15.10.2023  ora 23:59.

 

Suksese!