Paraqitja e provimit të diplomës – Afati i Qershorit 2020/2021

28 Qershor, 2021

Njoftohen studentët e Fakultetit të Edukimit të Universitetit Publik “Kadri Zeka” Gjilan, se nga data 13.07.2021 deri më 15.07.2021 deri ora 23:59 do të jetë i hapur SMU për paraqitjen e provimit të diplomës për afatin e Qershorit 2020/2021, ndërsa mbrojtja e punimeve të diplomës do të bëhet me datë 19 dhe 20 Korrik 2021.

Suksese!