Paraqitja e provimit të diplomës – Afati i Janarit 2019/2020

2 Mars, 2020

Njoftohen studentët e Fakultetit të Edukimit, Fakultetit Ekonomik dhe Fakultetit të Shkencave Kompjuterike të Universitetit Publik “Kadri Zeka” Gjilan, se nga data 02.03.2020 deri më 06.03.2020 deri ora 23:59 do të jetë i hapur SMU  për paraqitjen e provimit të diplomës për afatin e Janarit  2019/2020.

 

Suksese!