Paraqitja e provimit të diplomes – Afati i Janarit 2016/2017

9 Mars, 2017

Njoftohen studentët e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”, se  nga data 09.03.2017 deri më 15.03.2017 do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitjen e provimit të diplomës për afatin e Janarit 2016/2017.

Organizimi dhe caktimi i datave të mbrojtjeve publike të punimeve të diplomes, bëhet sipas marrëveshjes së mentorit/komisionit dhe kandidatit.