Paraqitja e provimeve– Afati i Qershorit 2019/2020

15 Qershor, 2020

Njoftohen studentët e Fakultetit të Edukimit, Fakultetit Ekonomik, Fakultetit Juridik dhe Fakultetit të Shkencave Aplikative  të Universitetit Publik “Kadri Zeka” Gjilan, se nga data 15.06.2020 deri më 18.06.2020 deri ora 23:59 do të jetë i hapur SMU  për paraqitjen e provimeve për afatin e Qershorit  2019/2020

Vendim për mbajtje të provimeve

Suksese!