Paraqitja e provimeve – Afati i Prillit 2022/2023 – Niveli Baçelor dhe Master

30 Prill, 2023

Njoftohen studentët e Fakultetit të Edukimit,Juridik , Ekonomik, Shkenca Kompjuterike dhe Shkenca Aplikative, se paraqitja e provimeve për afatin e Prillit 2022/2023 mund të bëhet nga data 30.04.2023 deri më datën 02.05.2023 ora 23:59.

Në këtë afat më së shumti mund të paraqiten 2 provime.

Suksese!

1 - Orari i provimeve - Afati i Prillit - 2023 - Parashkollor

Shkarko

2 - Orari i provimeve - Afati i Prillit - 2023 - Fillor

Shkarko

3 - Orari i provimeve - Afati i Prillit - 2023 - Master

Shkarko

Orari i provimeve per afatin e prillit 2023-Programi Bachelor-Fakulteti Juridik-PDF

Shkarko

Orari i provimeve per afatin e prillit 2023-Programi Master Juridiko-Penal-PDF

Shkarko

Orari-i-Provimeve-FEK-Afati-i-Janarit-2023

Shkarko

FSHK- Bachelor Orari-i-provimeve-Maj 2023

Shkarko

FSHK - E Qeverisje -Orari-i-provimeve-Prill-2023

Shkarko

Afati i provimeve të muajit Prill 2023-FSHA

Shkarko